Том Генкс відправляється на Дикий Захід у першому тизері фільму «Новини з усього світу»

8 жовтня 2020,  15:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На підтвердження того, що вже скоро ми знову побачимо зірку фільмів «Форрест Гамп» і «Термінал» Тома Генкса на великому екрані, студія Universal поділилася першим тизер-трейлером драматичного вестерна «Новини з усього світу» з ним в головній ролі.

Кінострічка «Новини з усього світу» («News of the World») покаже дворазового лауреата премії «Оскар» в образі відважного капітана Джефферсона Кайла Кідда з Техасу, який подорожує по Дикому Заходу і розносить новини світу місцевим жителям. Дізнавшись про викрадення 10-річної дівчинки, він погоджується повернути її додому.

Роль цієї дівчинки виконує актриса Гелен Зенгель. У тизері вона після довгого полону поступово звикає до капітана, який вирішує навчити її різним словам, і вони стають друзями. Разом їм належить подолати не тільки кілометри шляху, але й різні випробування та небезпеки.

Фільм ґрунтується на однойменному романі Полетт Джілс, адаптацією якого займався режисер і сценарист Пол Грінграсс, який знімав трилери про Джейсона Борна і байопік «Капітан Філліпс» за участю Генкса.

На початку року Генкс був знову номінований на премію «Оскар» за свою гру в біографічній драмі «Чудесний день у нашому районі», а влітку на стримінговій платформі Apple TV+ вийшов його військовий екшен «Грейхаунд», чия прем'єра в кінотеатрах була скасована через пандемію коронавірусу.

Українські глядачі зможуть побачити «Новини з усього світу» в кінотеатрах на початку наступного року. Прем'єра фільму запланована на 7 січня 2021 року.

2974 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: