«Дім дракона»: Педді Консідайн виконає головну роль у приквелі «Гри престолів»

7 жовтня 2020,  00:35 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO знайшов актора, який очолить фентезійний серіал «Дім дракона», що розповість про предків Дейнеріс Таргарієн із «Гри престолів». Ним стане дворазовий лауреат премії BAFTA Педді Консідайн.

Сайт Variety повідомляє, що Консідайн втілить «короля Вісеріса I, якого лорди Вестероса обрали в якості спадкоємця Старого короля Джейгейріса Таргарієна під час Великої ради в замку Гаренхол».

Вісеріс є «добрим і хорошим чоловіком, чиє єдине бажання як правителя полягає в тому, щоб продовжити справу свого великого дідуся. Але хороші люди необов'язково стають великими королями».

Консідайн, який його зіграє, відомий завдяки фільмам «Ультиматум Борна», «Макбет» і «Смерть Сталіна» та серіалу «Гострі картузи». Зараз його можна побачити в серіалі «Третій день» з Джудом Лоу і Наомі Гарріс.

У книзі Джорджа Р.Р. Мартіна «Вогонь і кров», яка розповідає історію дому Таргарієнів, правління Вісеріса стало передумовою масштабної війни Таргарієнів під назвою Танець драконів, в ході якої за право сісти на Залізний трон після добродушного Вісеріса боролася його дочка від першого шлюбу та королева-вдова, яка бачила новим королем Семи королівств їхнього з Вісерісом сина.

У той період у Вестеросі була найбільша кількість драконів, так що ми з величезним нетерпінням чекаємо, коли побачимо епічні битви Таргарієнів на драконах. Своїм масштабом вони повинні перевершити «Гру престолів».

Прем'єра серіалу «Дім дракона» очікується в 2022 році.

6285 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: