«Хлопаки»: у Старлайт серйозні проблеми в новому промо-ролику 7 серії 2 сезону

1 жовтня 2020,  22:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений промо-ролик передостанньої серії 2 сезону хітового серіалу «Хлопаки» показує, що Гоумлендер знає, що Старлайт є кротом в Сімці, і Г'юї поспішає до неї на допомогу в саме серце Vought.

Офіційний синопсис 7 серії 2 сезону, яка називається «Butcher, Baker, Candlestick Maker» («М'ясник, пекар, творець свічників»):

Щоб допомогти Вікторії Ньюман (Клаудія Дурміт) з судновою справою проти Vought, Меллорі (Лайла Робінс) та Хлопаки (Карл Урбан, Джек Квейд, Лас Алонсо, Томер Капон, Карен Фукухара) звертаються за відповідями до несподіваного джерела. Г'юї отримує жахливі новини про Старлайт (Ерін Моріарті). Тим часом Гоумлендер (Ентоні Старр) і Гроза (Ая Кеш) створюють свій злочинний план щодо препарату V.

Також промо-ролик розкриває, що в майбутньої серії М'ясник відвідає Джону Фогельбаума (Джон Доумен), вченого Vought, який створив Гоумлендера; Гоумлендер і Гроза влаштують «патріотичний» мітинг, де перед камерами оголосять, що Старлайт зрадила Сімку; щоб визволити Старлайт з вежі Vought, Г'юї звернеться по допомогу до Ліхтарника (Шон Ешмор), і, нарешті, Гоумлендер познайомить Грозу з Беккою (Шантель Ван Сантен) та Раяном (Камерон Кроветті).

Прем'єра 7 серії 2 сезону «Хлопаків» відбудеться завтра, 2 жовтня.

7252 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: