«Історія Девіда Копперфілда»: новий тизер знайомить ближче з героїнею Тільди Свінтон

30 вересня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій адаптації класичного роману Чарльза Діккенса «Історія Девіда Копперфілда» лауреатка премії «Оскар» Тільда ​​Свінтон виконає роль ексцентричної Бетсі Тротвуд. І вона не в захваті від віслюків.

У романі Діккенса Бетсі є двоюрідною бабусею Девіда Копперфілда по батьківській лінії і недоброзичливо ставиться до чоловіків і хлопчиків, оскільки з нею дуже погано поводився її нікчемний чоловік, який її кинув.

Наприклад, в першому розділі роману Бетсі розгнівано вибігає з дому, дізнавшись, що мати Девіда народила сина, а не дочку, для якої Тротвуд збиралася стати хрещеною матір'ю. Але після вона зіграє важливу роль в житті Девіда, коли, незважаючи на свою першу реакцію, прийме його до себе і відправить вчитися в хорошу школу.

В екранізації від номінанта на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі Бетсі буде не менш дивовижною героїнею, як показує новий український тизер. У ньому вона поїть хворого Девіда мікстурою, яка виявляється заправкою для салату, а після біжить воювати з віслками у дворі.

Компанію їй в цьому епізоді складають Дев Патель, який втілює Девіда Копперфілда, та Г'ю Лорі, який грає роль добродушного містера Діка.

Українська прем'єра костюмованої комедії Іаннуччі «Історія Девіда Копперфілда» відбудеться наступного тижня, 8 жовтня.

3415 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: