«Месники 4»: Капітан Америка б'є Таноса Мйольніром на новому концепт-арті

30 вересня 2020,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художник і глава відділу візуальної розробки Marvel Studios Раян Майнердінг поділився одним з ранніх концепт-артів блокбастера «Месники: Завершення», який показує поєдинок Капітана Америка і Таноса.

Коли в супергеройському екшені «Месники: Завершення» Капітан Америка (Кріс Еванс) взяв в руки Мйольнір перед фінальною битвою Месників і Таноса (Джош Бролін) і використовував його в епічному поєдинку з Божевільним Титаном, зал кричав від захвату і голосно аплодував.

І чорно-білий концепт-арт, який Майнердінг опублікував днями в своєму Instagram, показує альтернативний момент з цього поєдинку.

Поруч з цим приголомшливим малюнком, на якому Стів б'є Таноса Мйольніром з сильною блискавкою по обличчю, художник написав:

Черновий концепт-кадр Кепа проти Таноса з «Месників: Завершення». Було дуже весело малювати ідеї для цього бою.

На те, що Кеп рано чи пізно візьме Мйольнір в руки, нам натякнули ще на початку фільму «Месники: Ера Альтрона», коли молот Тора (Кріс Гемсворт) намагалися підняти на вечірці різні члени Месників, але, як би вони не старалися, посунувся він тільки під рукою Стіва.

Блокбастер «Месники: Завершення» показав, що після перемоги над Таносом Стів повернувся в минуле, щоб нарешті потанцювати зі своєю коханою Пеггі Картер (Гейлі Етвелл), після чого в 2023 року вже постарілий Стів зустрівся на березі озера з Семом (Ентоні Макі) і передав йому свій щит і титул Капітана Америка.

Побачити Сема зі щитом Кепа в руках ви зможете в супергеройському серіалі «Сокіл і Зимовий солдат», який в майбутньому вийде на стримінговій платформі Disney+.

3223 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: