«Uncharted»: Том Голланд і Марк Волберг приступили до зйомок очікуваної екранізації відеоігор

30 вересня 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися перші фотографії зі знімального майданчика пригодницького фільму «Незвідане: Удача Дрейка», заснованого на серії відеоігор «Uncharted», які представляють перший погляд на героїв Тома Голланда і Марка Волберга.

Екшен «Незвідане: Удача Дрейка» покаже першу пригоду молодого мисливця за скарбами Нейтана «Нейта» Дрейка, який стверджує, що є нащадком знаменитого англійського дослідника сера Френсіса Дрейка, та його знайомство з більш досвідченим мисливцем за скарбами Віктором «Саллі» Салліваном, який стає ментором Нейта.

Голланд втілює Дрейка, а Волберг зіграє Саллівана, і на перших фотографіях від папараці, зроблених під час нічних зйомок фільму в Берліні пару тижнів назад, їх можна побачити в чорних смокінгах під час виходу в світ.

У режисерському кріслі екранізації знаходиться Рубен Фляйшер, режисер хітового супергеройського екшену «Веном» та культових комедійних бойовиків про зомбі-апокаліпсис «Зомбіленд» і «Зомбіленд: Подвійний постріл».

Також у фільмі Фляйшера зіграють Антоніо Бандерас і Таті Габріель, але їхны персонажі поки не розголошується. Тим часом Софія Алі втілить Хлою Фрейзер.

Прем'єра фільму «Незвідане: Удача Дрейка» очікується в липні 2021 року.

2810 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: