«Харлі Квінн»: Харлі та Айві пристрасно цілуються на першому постері 3 сезону

29 вересня 2020,  19:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський мультсеріал для дорослих «Харлі Квінн» повернеться на наші екрани з 3 сезоном, що підтверджує його новий святковий постер зі щасливими Харлі та Айві, у яких зараз справжній медовий місяць.

Пристрасним постером 3 сезону «Харлі Квінн» поділилася в соцмережах актриса і продюсер Кейлі Куоко, яка є голосом Харлі, написавши поруч:

Хто готовий до нового [сезону] «Харлі Квінн»?!

У фіналі 2 сезону весілля Айві (Лейк Белл) і Кайтмена (Метт Оберг) закінчилося справжньою катастрофою, хоча Харлі (Куоко) й відчайдушно намагалася його врятувати заради Айві, оскільки бажала їй щастя. Зрештою Кайтмен зрозумів, що Айві не хоче бути його дружиною, і відпустив її.

Так що у фінальній сцені Харлі і Айві зізналися одна одній в своїх почуттях і романтично поїхали до заходу сонця, поки за ними гналася поліція.

І, як показує новий постер, під час перерви вони часу дарма не втрачали, влаштувавши собі справжній медовий місяць перед наступними пригодами.

Постер поки не розкриває дату прем'єри 3 сезону мультсеріалу «Харлі Квінн», але повідомляє, що тепер він буде виходити не на платформі DC Universe, а на HBO Max, куди переїжджають всі фільми, серіали та мультсеріали від DC.

5501 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: