В український прокат вийде трилер «Гніздо» з Джудом Лоу, дивимося його трейлер

29 вересня 2020,  01:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх шанувальників Джуда Лоу! Цієї осені в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра драматичного трилера «Гніздо», де зірка фільмів про Шерлока Холмса та хітового серіалу «Молодий Папа» виконає одну з головних ролей.

Нова кінострічка від сценариста і режисера Шона ДуркінаМарта, Марсі Мей, Марлен») розповість про талановитого підприємця Рорі (Лоу). У нього є все: розкішний особняк, успішний бізнес, красуня-дружина і слухняні діти... Але йому хочеться більшого. І от в гонитві за наживою він кидає все і вирушає до Англії підкорювати нові вершини. Але Старий світ не такий простий. І Рорі доводиться викручуватись, брехати і зраджувати, щоб зберегти свій розкішний стиль життя. На що він готовий заради своєї жаги до влади і грошей?

Екранну дружину Лоу втілить актриса Керрі Кун, відома завдяки серіалам «Фарго» і «Залишені» та блокбастеру «Месники: Війна нескінченності».

Українська прем'єра трилера «Гніздо» відбудеться 15 жовтня.

На початку осені стартували зйомки фентезі «Фантастичні звірі і де їх шукати 3», де Лоу повернеться в образі молодого Албуса Дамблдора.

5478 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: