Тіна Кароль з'явиться в новому сезоні серіалу Юрія Горбунова «Великі Вуйки»

28 вересня 2020,  18:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час прямого ефіру танцювального шоу «Танці з зірками», який відбувся в неділю, Тіна Кароль та Юрій Горбунов дружно оголосили про те, що співачка буде запрошеною зіркою 2 сезону серіалу «Великі Вуйки».

Комедійний серіал «Великі Вуйки» є спін-оффом серіалу «Останній москаль». У його 1 сезоні Іван Петрук, роль якого виконує Горбунов, відправився разом зі своїми друзями з села Великі вуйки до Києва, де на них чекали веселі пригоди.

Деталі про сюжет 2 сезону, прем'єра якого очікується цієї осені, поки тримаються в секреті, але тепер ми знаємо, що в ньому з'явиться Тіна Кароль. Правда, невідомо, чи буде це зіркове камео, де співачка зіграє саму себе, чи для неї придумали нову героїню.

Разом з Кароль та Горбуновим в новому сезоні зіграє Надія Мейхер, яка в серіалі «Великі Вуйки» втілює Галину, кохану героя Івана Петрука. Її теж зараз можна побачити на шоу «Танці з зірками», але не в якості ведучої, а в якості конкурсантки.

П'ятий ефір нового сезону «Танців з зірками» був присвячений кінематографу, тому танцювальні пари з'явилися на паркеті в образах з відомих фільмів. А також глядачів вирішив порадувати Горбунов, який для представлення однієї з пар переодягнувся в тамаду Назарія Запухляка зі «Скаженого весілля».

Після актор і телеведучий поділився в соцмережах селфі з Тіною в образі Назарія:

Назарій Запухляк випадково зустрів Тіну Кароль!! Скажена зустріч!! #танціззірками #скаженевесілля3 #скаженийпродюсер

Зараз Горбунов зайнятий зйомками третьої частини популярної комедійної франшизи «Скажене весілля 3», прем'єра якої очікується в 2021 році.

3792 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: