Елдіс Годж зіграє Людину-яструба в блокбастері «Чорний Адам»

26 вересня 2020,  22:10 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський екшен «Чорний Адам» нарешті знайшов свого Людину-яструба, і це буде не Раян Рейнольдс, як передбачалося раніше.

Роль супергероя Картера Голла, також відомого як Людина-яструб в майбутній екранізації коміксів DC «Чорний Адам» виконає актор Елдіс Годж, лауреат премії Гільдії кіноакторів США, повідомив у п'ятницю сайт Deadline.

Людина-яструб є членом Товариства Справедливості Америки, яке передувало Лізі справедливості. Він родом із Стародавнього Єгипту і володіє суперсилою, гострим зором та здатністю реінкарнуватися, як і його друга половинка Жінка-яструб. А пара крил дозволяє йому літати.

Годж є третім офіційно оголошеним членом каста «Чорного Адама», в якому титульну роль виконає Двейн Джонсон. Також компанію їм на екрані складе супергерой Руйнівник атомів у втіленні Ноя Сентінео.

У коміксах DC Чорний Адам спочатку був ворогом супергероя Шазама, а після став антигероєм. Перший тизер його сольника був представлений у серпні в рамках віртуальної конвенції DC FanDome.

Тизер показав, що Адам був одним з рабів в стародавньому місті Кандак, де 5 000 років тому правили багатство та магія. Щоб він зміг звільнити свій народ від рабства, його наділили суперсилами, але коли він став використовувати їх із жорстокістю, його ув'язнили. Але тепер він прокинувся і жадає помсти.

На початку року ви могли побачити Годжа на великих екранах в хітовому горор-трилері «Людина-невидимка». Він також виконав одну з головних ролей в повнометражному режисерському дебюті Реджини Кінг «Одна ніч в Маямі», який був представлений на кінофестивалі в Торонто. Його рейтинг на сайті Rotten Tomatoes зараз становить вражаючі 99%.

Зйомки екшену «Чорний Адам», який зніме режисер Жауме Кольєт-Серра, пройдуть в штаті Джорджія в наступному році, так що його прем'єра, яка зараз очікується 23 грудня 2021 року, може бути перенесена.

7756 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: