«Надприродне»: Дженсен Еклс і Джаред Падалекі поділилися зворушливими словами в свій останній знімальний день

26 вересня 2020,  01:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Захоплююча пригода, яка тривала для Дженсена Еклса і Джареда Падалекі цілих 15 років, підійшла до кінця. І в свій останній день на знімальному майданчику серіалу «Надприродне» вони розповіли про те, що їхні «емоції досягають стратосфери».

Вирушаючи на знімальний майданчик «Надприродного» 10 вересня, щоб в останній раз зіграти Сема Вінчестера, Падалекі поділився в Instagram селфі з піднятим догори пальцем, але дуже сумним поглядом, а поруч написав:

Отже, ось воно... Я пишу це на шляху до свого останнього дня на [зйомках] «Надприродного». Мого останнього дня з Семом Вінчестером. Очевидно, що у мене голова йде обертом, а мої емоції досягають стратосфери, але на годиннику ще залишилося небагато часу. Дякую вам всім ВЕЛИЧЕЗНЕ за неймовірну кількість любові і підтримки, які ви надсилали нам в ці фінальні години. Це дійсно відчувалося. Я вийду на зв'язок пізніше, а поки нам потрібно зробити роботу. #spnfamily

Трохи пізніше Еклс опублікував три нові фотографії зі зйомок фінальної серії і теж від душі подякував шанувальникам серіалу за ці незабутні 15 років:

Прокинувся сьогодні о 6 ранку. Будильник продзвенів важко. Сьогодні фінальний день нашого 15-річної подорожі. Тої, яка назавжди змінила наше життя. Всім, з ким я працював під час цієї подорожі, і всім, хто дивився і підтримував... ви ніколи не зрозумієте, як сильно я вас ціную. «Спасибі» цього не висловить. Для цього не існує стільки слів. Я так вдячний за ці спогади, які я буду носити з собою завжди. Ось це була поїздка. І ось це був забіг. #spnfamilyforever Ось мої кілька знімків з наших фінальних днів... включаючи сьогодні. Я спробую відправити більше трохи пізніше, оскільки в дусі справжнього «Надприродного»... ми знаходимося посеред ніде, і тут нуль мережі. Піди зрозумій. Залишайтеся на зв'язку.

Серіал «Надприродне» повернеться на екрани з фінальними серіями 9 жовтня за українським часом. А ви готові до прощання з братами Вінчестерами?

8444 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: