Олівія Колман грає дочку Ентоні Гопкінса в трейлері драми «Батько»

25 вересня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Sony Pictures Classics представила зворушливий трейлер драматичного фільму «Батько» («The Father»), головні ролі в якому виконують лауреати премії «Оскар» Олівія Колман та Ентоні Гопкінс.

Драма «Батько» розповідає про 80-річного Ентоні, який є пустотливим і непокірним дідусем. Він живе один, відкидаючи будь-яку доглядальницю, яку відправляє до нього його дочка Енн. Але ця допомога є необхідністю з боку Енн, оскільки вона не може відвідувати його щодня, а зв'язок Ентоні з реальністю поступово вислизає.

Поки ми переживаємо припливи та відливи його пам'яті, за яку частину своєї власної особистості і минулого зможе й надалі чіплятися Ентоні? І як справляється з цим Енн, оплакуючи втрату свого батька, коли він все ще живе і дихає перед нею?

Разом з Колман і Гопкінсом в кінострічці режисера і сценариста Флоріана Зеллера також знялися Імоджен ПутсВіваріум»), Олівія ВільямсВиховання почуттів»), Руфус СьюеллВікторія») та Марк ГейтіссШерлок»).

Світова прем'єра фільму «Батько» відбулася в січні в рамках кінофестивалю «Санденс». У цьому місяці його покажуть на кінофестивалях в Торонто, Сан-Себастьяні та Цюриху. Прем'єра драми Зеллера в кінотеатрах деяких європейських країн очікується в листопаді. Поки невідомо, чи покажуть стрічку «Батько» в Україні.

Цієї осені Колман повернеться на екрани в образі королеви Єлизавети II в 4 сезоні хітового історичного серіалу від Netflix «Корона».

7051 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: