Прем'єра екшену «Чорна вдова» зі Скарлетт Йоханссон перенесена на 2021 рік

24 вересня 2020,  21:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники Скарлетт Йоханссон та її супергероїні/супершпигунки Наташі Романової, тримайтеся. На жаль, ми не побачимо її сольник «Чорна вдова» цієї осені, оскільки студія Disney вирішила перенести його прем'єру на весну 2021 року.

Світова пандемія, викликана коронавірусом, негативно вплинула на роботу кінотеатрів і кіноіндустрію в цілому, і оскільки крупнобюджетним блокбастерам зараз важко відбити в прокаті свій бюджет, не кажучи вже про збори в 1 мільярд доларів, які стали в останні роки для екшенів від Marvel Studios очікуваним мінімумом, прем'єри таких проектів продовжують переїжджати вперед у часі.

Супергеройський екшен «Чорна вдова» з Йоханссон у головній ролі повинен був вийти на великі екрани ще 30 квітня, потім його вихід перенесли на 5 листопада, а тепер повідомляється, що його прем'єра відбудеться 6 травня 2021 року, тобто за рік від оригінальної дати релізу.

Минулого тижня було оголошено, що переноситься прем'єра супергеройського екшену від Warner Bros. та DC «Диво-жінка 1984» з Галь Гадот у головній ролі. Він повинен був вийти на екрани ще на початку літа, потім зайняв дату 1 жовтня, а тепер його прем'єра очікується аж наприкінці року, 24 грудня.

5163 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: