Дивимося новий трейлер міні-серіалу «Ферзевий гамбіт» з Анею Тейлор-Джой

24 вересня 2020,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому міні-серіалі від Netflix «Ферзевий гамбіт» зірка супергеройського екшену «Нові мутанти» Аня Тейлор-Джой втілює геніальну шахістку, яка думає, що сходить з розуму, і звертається до таблеток і алкоголю.

Драматичний серіал «Ферзевий гамбіт» («The Queen's Gambit») буде екранізацією роману письменника Волтера Тевіса, режисером, сценаристом і продюсером якої виступає Скотт Френк, номінований на премію «Оскар» за сценарії до фільмів «Логан» і «Поза полем зору».

Після того як батьки залишили її в будинку для сиріт в штаті Кентуккі наприкінці 1950-х, юна та обдарована Бет (Тейлор-Джой) справляється зі своєю самотністю, відточуючи свої навички у грі в шахи, а також стаючи залежною від транквілізаторів, які використовує держава, щоб тримати її в спокої і під контролем. І хоча її власні демони та наркотичний туман ускладнюють її подорож, Бет наполегливо піднімається вгору по сходах в шахових турнірах, руйнуючи бар'єри у світі, де домінують чоловіки.

Компанію Тейлор-Джой в цій історії складуть зірка серіалу «Гра престолів» Томас Сенгстер, зірка фільмів про Гаррі Поттера Гаррі Меллінг та режисер байопіку «Чудовий день у нашому районі» Маріель Геллер.

Прем'єра всіх серій міні-серіалу «Ферзевий гамбіт» відбудеться 23 жовтня.

А поки ви все ще можете застати Тейлор-Джой в кінотеатрах в екшені «Нові мутанти», де вона виконує роль могутньої мутантки Меджік.

3477 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: