Тетяна Маслані стане Жінкою-Халком у всесвіті Marvel

18 вересня 2020,  20:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головна роль в майбутньому супергеройському серіалі «Жінка-Халк» від стримінгової платформи Disney+ дісталася зірці серіалу «Темне дитя» Тетяні Маслані.

У серіалі «Жінка-Халк» Маслані виконає роль Дженніфер Волтерс, яка в коміксах Marvel є кузиною Брюса Беннера, повідомляє сайт Deadline.

У коміксах Дженніфер працює юристом і отримує свої суперсили після переливання крові від Брюса. Після своєї трансформації в Жінку-Халка вона також зберігає свій інтелект та особистість, як Професор Халк в блокбастері «Месники: Завершення».

Передбачається, що в серіалі Дженніфер теж буде родичкою Брюса, якого у фільмах MCU втілює Марк Руффало. Так що шанувальники актора і його геніального героя, який вміє перетворюватися на гігантського зеленого монстра, сподіваються на його камео.

Сценаристкою і шоураннеркою серіалу виступає Джессіка Гао, яка два роки тому отримала премію «Еммі» за свою роботу над мультсеріалом «Рік і Морті».

«Жінка-Халк» є одним з багатьох супергеройських серіалів, заснованих на коміксах Marvel та кіновсесвіті MCU, над якими зараз працює Disney+. Пізніше в цьому році повинні відбутися прем'єри серіалів «Сокіл і Зимовий солдат» та «Ванда/Віжен», а в наступних роках на екрани вийдуть «Локі», «Соколине око», «Міс Марвел» та «Місячний лицар».

8637 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: