Раян Рейнольдс здав тест на COVID-19 і повернувся на зйомки екшену від Netflix

17 вересня 2020,  23:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за Галь Гадот своєї процедурою здачі тесту на COVID-19 в соцмережах поділився її колега по фільму «Червоне повідомлення» Раян Рейнольдс. Автором цих кумедних фотографій стала його дружина Блейк Лайвлі.

На минулих вихідних 43-річна зірка «Дедпула» опублікував в Twitter серію знімків, які показують, як йому робили тест на коронавірус перед допуском на знімальний майданчик очікуваного пригодницького екшену від Netflix:

Повернувся на роботу над [фільмом] #RedNotice. Тест на COVID робиться швидко і легко. Доктор засовує паличку в ваш ніс, досить глибоко, щоб полоскотати ваші дитячі спогади, а потім це закінчується.

Після чого Рейнольдс додав ще один жарт:

Що б я йому не говорив, він не захотів спочатку пригостити мене вечерею.

Свій тест на COVID-19 Гадот зробила за два дні до Рейнольдса і теж показала цю процедуру в соціальних мережах. Тепер чекаємо на схожу серію фотографій від Двейна Джонсона, який є третьою зіркою екшену «Червоне повідомлення».

Прем'єра нового фільму від режисера Роусона Маршалла Тербера, який зняв хітові бойовики з Джонсоном в головній ролі «Півтора шпигуна» та «Хмарочос», запланована на 2021 рік, але точна дата поки не повідомляється.

5419 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: