Нові промо 2 сезону серіалу «Хлопаки» розкривають, що «героями не народжуються»

17 вересня 2020,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сенсація! Секрет супергероїв Vought з серіалу «Хлопаки» вийшов назовні! Насправді наші улюблені супергерої не такі особливі, як нам завжди здавалося.

Обережно, далі йдуть СПОЙЛЕРИ про події нових серій 2 сезону.

Біллі Бутчер (Карл Урбан) та його безбашенна команда Хлопаків весь 1 сезон мріяли про те, що поставлять зарозумілих і корумпованих садистів-супергероїв з Сімки на місце, і в 3 серії 2 сезону головний секрет корпорації Vought нарешті став відомий всьому світу.

А все завдяки Старлайт (Ерін Моріарті), яка хитрістю та шантажем отримала зразок препарату V з лабораторії і відправила його у ЗМІ. Так усі дізналися, що «супергероями не народжуються, супергероїв створюють» в лабораторії.

Тому нова колекція промо-фотографій 2 сезону за участю Сімки Гоумлендера (Ентоні Старр), Королеви Мейв (Домінік МакЕллігот), Старлайт, Потяга-А (Джессі Ашер), Грози (Ая Кеш), Чорного нуара (Нейтан Мітчелл) та Безодні (Чейс Кроуфорд) показує їхні обличчя на тлі американського прапора та шприців з препаратом V, підкреслюючи, що їхні надздібності зовсім не від Бога, а від лікарів в білих халатах.

Для деяких членів Сімки це відкриття стало справжнім шоком, а деякі вже давно знали про існування препарату V і навіть використовували його в якості допінгу, як Потяг-А. Але в результаті він практично втратив свої надздібності, і в 4 серії Гоумлендер вигнав його з Сімки.

Нова серія 2 сезону «Хлопаків» вийде на екрани завтра, 18 вересня.

2890 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: