Постер 8 сезону ситкому «Голдберги» пародіює фільм «Аероплан»

14 вересня 2020,  23:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC опублікував офіційний постер 8 сезону свого хітового комедійного серіалу «Голдберги», який показує, як ця весела сімейка летить з літака в дусі постера культової комедії 80-х «Аероплан».

Ситком «Голдберги» є частково біографічним серіалом, який розповідає про безжурну і дуже згуртовану родину юного Адама Голдберга (Шон Джамброун) та їхнє веселе життя в 80-х роках в невеликому американському містечку.

За всі роки свого існування серіал «Голдберги» неодноразово пародіював різні культові фільми того часу, як «Брудні танці», «Кращий стрілець», «Вихідний день Ферріса Бьюллера», «Ризикований бізнес», «Клуб "Сніданок"» та «Шістнадцять свічок», а тепер прийшла черга комедії «Аероплан», де зіграв легендарний Леслі Нільсен.

Оголосивши про майбутній триб'ют фільму «Аероплан» в рамках віртуальної конвенції Comic-Con@Home, продюсер Даг Робінсон сказав:

Єдина річ, яка є більш божевільною, ніж вечеря з Голдбергами, це подорож на літаку разом з Голдбергами.

Слідом за Адамом на постері в дусі «Аероплану» з літака летять його мама Беверлі (Венді МакЛендон-Кові), тато Мюррей (Джефф Гарлін), брат Баррі (Трой Джентіле), сестра Еріка (Гейлі Оррантія) та дідусь Попс (Джордж Сігал).

Прем'єра 8 сезону серіалу «Голдберги» відбудеться 21 жовтня.

А поки ви можете побачити його попередні сезони на телеканалі Paramount Comedy.

5155 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: