Перший погляд на Тома Генкса у вестерні «Новини з усього світу»

12 вересня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Том Генкс позує з бородою та в ковбойському капелюсі на першому кадрі кінострічки «Новини з усього світу».

Фільм «Новини з усього світу» («News of the World») буде драматичним вестерном, який ґрунтується на однойменному романі Полетт Джілс. Його події слідують за техасцем, який в 1870-х роках подорожує по Дикому заходу, передаючи новини з усього світу місцевим жителям. Одного разу він погоджується допомогти повернути додому викрадену 10-річну дівчинку, яку нещодавно звільнили з полону.

Роль відважного техасця, якого звуть Джефферсон Кайл Кідд, виконує Генкс, а роль викраденої дівчинки на ім'я Джоанна грає Гелен Зенгель.

На першому кадрі, який ви можете розглянути нижче, ці герої стоять поряд і з тривогою дивляться на когось, хто залишився за кадром.

Режисером екранізації роману Джілс виступає Пол Грінграсс, який працював над франшизою про Джейсона Борна та зняв відому біографічну драму «Капітан Філліпс», за головну роль в якій Генкс був номінований на «Золотий глобус».

Українська прем'єра вестерну запланована на 7 січня 2021 року.

9672 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: