Надія Мейхер повернеться в 2 сезоні популярного серіалу «Великі вуйки»

12 вересня 2020,  17:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Надія Мейхер позує разом із зіркою та продюсером комедійного серіалу «Великі вуйки» Юрієм Горбуновим на фотографіях зі зйомок його 2 сезону, прем'єра якого відбудеться восени на телеканалі 1+1.

Зйомки 2 сезону українського ситкому «Великі вуйки» пройшли цього літа на території Національного музею народної архітектури та побуту України «Пирогово», де під відкритим небом зібрані історичні українські хати минулих століть. Там і влаштувалася знімальна команда в умовах адаптивного карантину.

Про своє повернення на телеекрани в образі співробітниці Укрзалізниці Галини, коханої героя Горбунова Івана Петрука, Мейхер оголосила в соцмережах в липні, поділившись прекрасним селфі:

Зйомки серіалу «Великі вуйки» #веліківуйкі2 тривають... Прем'єра якого відбудеться вже восени. І взагалі осінній сезон обіцяє бути цікавим і яскравим...

Поділившись фотографією разом зі своїм колегою і другом Горбуновим на тлі старої української хати, Мейхер написала:

Фінал зйомок вже близько, не встигнеш і озирнутися, як #веліківуйкі2 на @1plus1_ua зможе побачити кожен бажаючий... Вже цієї осені.

А ось парочка веселих фотографій зі зйомок 2 сезону з Instagram сценариста і актора серіалу Богдана Гациляка, де Мейхер позує в компанії Горбунова, акторів та творців ситкому «Великі вуйки».

Серіал «Великі вуйки» є спін-оффом ситкому «Останній москаль». Його 1 сезон розповідає про пригоди Івана Петрука та його друзів з села Великі вуйки у Києві.

9644 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: