Трилер «Під наглядом» вийде в український прокат у жовтні, дивимося його трейлер

7 вересня 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився офіційний український трейлер трилера «Під наглядом» («The Rental»), сценаристом і режисером якого виступає актор Дейв Франко.

Режисерський дебют Франко розповість про групу друзів, які відправляються провести веселий вікенд на відлюдній віллі, але незабаром вони розуміють, що за кожним їхнім кроком хтось стежить. Ось офіційний синопсис «Під наглядом»:

Ви знімали житло через Airbnb? Дивились красиві картинки на сайті і представляли ідеальну відпустку? Дві молоді пари вирішили відірватися на березі океану і орендували розкішну віллу. Вони не знали, що в кожній кімнаті встановлені камери, і за ними пильно стежать. Їхні маленькі секрети, а разом з ними і таємниця всього будинку стануть дійсністю, але це лише початок гри. Хто не сховався...

Четвірку друзів втілюють дружина Франко Елісон БріСпільнота», «Блиск») та актори Ден СтівенсКрасуня і чудовисько», «Легіон»), Джеремі Аллен ВайтБезсоромні», «Повернення додому») та Шейла ВандПотрійна межа», «Крізь сніг»).

Українська прем'єра гостросюжетного трилера «Під наглядом» повинна була відбутися ще у липні, але тепер її перенесли на 22 жовтня.

5475 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: