Дивимося новий фрагмент «Мулан», де головна героїня вражає своєю бойовою майстерністю

7 вересня 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney поділилася в Інтернеті новим розширеним фрагментом свого очікуваного рімейку «Мулан», який показує захоплюючий тренувальний поєдинок Мулан та іншого солдата Хунхуея.

Режисерка Нікі Каро вирішила зробити акцент у художній адаптації мультфільму «Мулан» саме на масштабних та видовищних сценах битв, і, згідно з даним фрагментом, чиї події розвиваються в тренувальному таборі імператорської армії Китаю, їй це блискуче вдалося.

Фрагмент починається зі спільного тренування солдатів під відкритим небом, де вони синхронно відпрацьовують прийоми зі списом, після чого акцент зміщується на Мулан (Лю Іфей) і Хунхуея (Йосон Ань).

Хунхуей декілька разів роззброює Мулан, але вона щоразу піднімає спис з землі і, розсердившись, вирішує показати йому, на що вона здатна.

До речі, в цьому фільмі Хунхуей буде любовним інтересом Мулан. Творці вирішили, що буде краще, щоб у неї були стосунки з кимось, хто рівний їй за званням, а не з її командиром, як в мультфільмі.

В український прокат рімейк Каро виходить у цей четвер, 10 вересня. Квитки на «Мулан» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

3508 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: