У Роберта Паттінсона виявили COVID-19, зйомки «Бетмена» знову зупинені

4 вересня 2020,  22:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через 3 дні після відновлення знімального процесу супергеройського фільму «Бетмен», який перебував на перерві майже півроку, він був знову зупинений у зв'язку з тим, що його зірка Роберт Паттінсон захворів на коронавірус.

У четвер вранці студія Warner Bros. зробила коротку заяву про ситуацію на знімальному майданчику фільму Метта Рівза:

Член знімальної команди «Бетмена» отримав позитивний результат тесту на COVID-19 і самоізолювався згідно з існуючими протоколами. Зйомки тимчасово зупинені.

Хоча студія не розкрила ім'я хворого члена команди «Бетмена», сайт Deadline підтвердив, що це Паттінсон.

Офіційного коментаря від студії або актора поки не було.

«Бетмен» є одним з перших голлівудських блокбастерів, які вирішили відновити роботу в умовах світової пандемії коронавірусу.

Першопрохідцем в цьому плані став блокбастер «Світ Юрського періоду 3», чиї зйомки тривають з липня, і студія Universal заперечує чутки про те, що позитивний результат тесту на коронавірус зупинив їхні зйомки у Великій Британії. Тим часом чотири члени знімальної команди «Світу» знаходяться на самоізоляції на Мальті, де повинні були знімати другий блок.

У зв'язку із затримкою виробничого процесу «Бетмена» майже на півроку його прем'єра переїхала на 30 вересня 2021 року, але вона може бути перенесена знову, якщо захворіє ще хтось зі знімальної групи.

8937 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: