Кіану Рівз і Алекс Вінтер відправляються в майбутнє у фрагменті комедії «Білл і Тед»

3 вересня 2020,  17:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні, 3 вересня, на великі екрани українських кінотеатрів вривається божевільна науково-фантастична комедія про дружбу і музику «Білл і Тед». Дивимося її новий фрагмент за участю Кіану Рівза і Алекса Вінтера.

Колись подорожуючі у часі друзі-невдахи Білл і Тед почули пророцтво про те, що їхній рок-н-рол врятує всесвіт від загибелі. Однак пройшло вже багато років, але ту саму пісню герої так і не написали. Крім того, їхні шлюби розвалюються, а власні діти дуже злі на них. Але незабаром прибуває якийсь прибулець з майбутнього, який нагадує, що якщо Білл і Тед не видадуть свій хіт, то цілому світові дійсно буде загрожувати неймовірна небезпека. Тепер, коли час закінчується, Білл і Тед відправляються в нову подорож різними епохами в пошуках натхнення. Компанію їм складуть їхні ж дочки, кілька історичних особистостей та легендарних музикантів.

У новому фрагменті своєї третьої пригоди Білл (Вінтер) і Тед (Рівз) зустрічають Келлі (Крістен Шаал), яка прибула з майбутнього, щоб забрати їх з собою на зустріч з Великим лідером (Голланд Тейлор).

Білл і Тед з радістю погоджуються, оскільки «їх в майбутньому всі люблять», і заходять в космічну капсулу Келлі, не підозрюючи, що за цим з дому спостерігають їхні дочки Тея (Самара Вівінг) і Біллі (Брігітт Ланді-Пейн), які нічого не знають про пригоди своїх батьків. Але за секунду це зміниться.

Режисером продовження культових комедій «Неймовірні пригоди Білла і Теда» і «Нові пригоди Білла і Теда» виступає Дін Парізо. А сценарій до нього написали Кріс Метісон та Ед Соломон.

Квитки на фільм «Білл і Тед» ви знайдете в нашій афіші.

5418 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: