Шоураннери «Гри престолів» знімуть науково-фантастичний серіал для Netflix

1 вересня 2020,  21:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сценаристи Девід Беніофф і Д.Б. Вайсс, найбільш відомі як творці й шоураннери хітового серіалу «Гра престолів», збираються поміняти королів та королев Вестероса на прибульців з далеких планет.

Сайт EW повідомляє, що Беніофф і Вайсс займуться екранізацією науково-фантастичного роману відомого китайського письменника Лю Цисіня «Завдання трьох тіл», який був опублікований у 2008 році.

Роман «Завдання трьох тіл» є першою книгою з епічної трилогії Цисіня. Його події починаються в епоху розпалу Культурної революції в КНР (1966-1976 рр.), коли китайський уряд запускає секретний науковий проект під назвою «Червоний берег», метою якого є пошук позаземних цивілізацій. З його допомогою жінка-астрофізик Е Веньцзе посилає сигнал в космос і запрошує іншопланетян на Землю, що обертається непередбачуваними наслідками для всієї людської цивілізації.

У своїй заяві Беніофф і Вайсс сказали наступне про свій новий проект, який вони створять разом зі стримінговою платформою Netflix:

Трилогія Лю Цисіня є найбільш амбітною науково-фантастичною серією, яку ми читали, відправляючи читача з 1960-х років до кінця часу, з нашої блідо-блакитної точки до далеких меж всесвіту. Ми з нетерпінням чекаємо того, як проведемо наступні декілька років наших життів, втілюючи цю [історію] в життя для глядачів з усього світу.

Беніофф і Вайсс вже давно цікавляться науковою фантастикою, і коли серіал «Гра престолів» ще не встиг розчарувати глядачів своїм фіналом, їм навіть пропонували очолити нову трилогію франшизи «Зоряні війни». Але потім проект був зупинений.

6092 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: