Розкрито хронометраж супергеройського екшену «Диво-жінка 1984» з Галь Гадот

1 вересня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За місяць до прем'єри супергеройського фільму «Диво-жінка 1984», заснованого на коміксах DC, на великих екранах в мережу потрапила інформація про те, скільки він буде йти. І ця цифра дуже близька до хронометражу першої «Диво-жінки».

Згідно з корейським сайтом про кіно, чий скріншот опублікували у Twitter, «Диво-жінка 1984» буде йти 151 хвилину, тобто 2 години 31 хвилину.

Для порівняння, перша пригода Диво-жінки тривала 149 хвилин, тобто 2 години і 29 хвилин. Так що режисер Петті Дженкінс подбала про те, щоб ми провели в компанії улюбленої супергероїні у втіленні Галь Гадот навіть на 2 хвилини більше часу, ніж у 2017 році.

У своєму другому сольнику Діана Принц буде рятувати світ в 80-х роках, де їй належить битися одразу з двома суперлиходіями: Максвеллом Лордом (Педро Паскаль) і Гепардою (Крістен Віг). Новий трейлер, представлений тиждень тому на конвенції DC FanDome (див. вище), розкрив фінальну форму Гепарди і показав фрагменти її битв з Диво-жінкою.

Українська прем'єра фільму «Диво-жінка 1984» очікується 1 жовтня. А поки милуємося новим локалізованим постером, який показує Діану в її золотому костюмі із шоломом у формі голови пташки.

4135 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: