Зірка блокбастера «Чорна пантера» Чедвік Боузман помер у віці 43 років

29 серпня 2020,  17:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудський актор Чедвік Боузман, найбільш відомий завдяки ролі Т'Чалли в супергеройському екшені «Чорна пантера», пішов з життя в п'ятницю, 28 серпня, після довгої боротьби з раком товстої кишки.

Родина актора, якому було 43 роки, повідомила трагічну новину у Twitter:

З неймовірним болем від втрати ми підтверджуємо смерть Чедвіка Боузмана. У Чедвіка діагностували 3-ю стадію раку в 2016 році, і він боровся з ним останні 4 роки, поки не настала 4-я стадія. Будучи справжнім бійцем, Чедвік уперто продовжував працювати, незважаючи ні на що, і подарував вам багато фільмів, які ви так полюбили.

Всі фільми, в яких Боузман знімався з 2016 року, як «Маршалл», «Чорна пантера», «Месники: Війна нескінченності», «Месники: Завершення», «21 міст», «П'ятеро однієї крові» і ще непредставлений проект «"Black Bottom" Ма Рейні», чиї зйомки завершилися в минулому році, «були зняті під час та між багатьох операцій і хіміотерапії», пише родина актора.

Боузман планував повернутися в образі короля-супергероя Т'Чалли в екшені «Чорна пантера 2», але, на жаль, рак забрав його раніше.

Щойно новина про смерть актора розлетілася Інтернетом, представники Marvel Studios висловили свої співчуття у соцмережах:

Наші серця розбиті і наші думки зараз з родиною Чедвіка Боузмана. Твоє спадщина буде жити вічно. Спочивай з миром.

Повідомляється, що Боузман помер вдома, оточений дружиною Тейлор Сімон Ледвард, з якою вони одружилися в 2019 році, та своєю родиною.

5686 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: