Розкрита дата виходу трейлера наукової фантастики «Дюна» Дені Вільньова

28 серпня 2020,  20:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нещодавно актор Тімоті Шаламе, який виконує головну роль в очікуваній екранізації фантастичного роману Френка Герберта «Дюна», натякнув, що її трейлер вийде в серпні, але студія Warner Bros. повідомила сьогодні, що реліз трейлера відбудеться трохи пізніше — 9 вересня.

Повідомивши дату релізу трейлера «Дюна», сайт Collider також розкрив, що його ексклюзивний тизер буде показаний в кінотеатрах США і за кордоном 30 і 31 серпня перед іншою науковою фантастикою «Тенет». Поки невідомо, чи побачать цей тизер українські глядачі.

Події роману Герберта, який екранізував режисер фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» Дені Вільньов, слідують за юним Полом Атрейдесом, сином герцога Лето Атрейдеса, чия сім'я вирушає правити далекої планетою Арракіс, де ведеться видобуток найціннішої речовини у всесвіті — наркотику під назвою спайс або пряність. І там Атрейдеси опиняються в епіцентрі боротьби за владу з іншим знатним домом та корінним населенням планети фременами.

Також сьогодні журнал Empire представив одразу дві обкладинки з персонажами «Дюни», де вони розділені на дві групи: дім Атрейдес і фремени.

Дім Атрейдес втілюють актори Тімоті Шаламе, Оскар Айзек, Ребекка Фергюсон та Джош Бролін, тоді як фременів, тобто вільних людей, грають Зендея, Хав'єр Бардем, Джейсон Момоа та Шерон Дункан-Брюстер.

Українська прем'єра «Дюна» очікується наприкінці року, 17 грудня.

6420 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: