Усміхнені монстри атакують в новому фрагменті фільму «Нові мутанти»

28 серпня 2020,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб нагадати нам, що супергеройський екшен «Нові мутанти» буде частково фільмом жахів, компанія 20th Century Studios поділилася його новим фрагментом, який представляє моторошного усміхненого монстра.

Фрагмент супергеройського екшен-горора Джоша Буна, чиї події розвиваються в секретній психіатричної лікарні, показує, як Ільяна Распутіна/Меджік (Аня Тейлор-Джой), Рані Сінклер/Вулфсбейн (Мейсі Вільямс) та Сем Гатрі/Гарматне ядро ​​(Чарлі Гітон) дивляться телевізор в загальній кімнаті, як раптом в кімнаті Ільяни починає грати музика.

Юні мутанти йдуть туди, щоб дізнатися, що відбувається, і в кімнаті вони бачать спочатку болючі спогади Меджік з її дитинства, а після з'являються монстри в масках зі смайликами і нападають на наших героїв.

До речі, на початку фрагмента Меджік з'являється з іграшковим дракончиком на руці. Це відсилання до дракона Локхіда з коміксів Marvel, який з'явиться у фільмі пізніше, як розкрив його новий промо-ролик.

Квитки на фільм «Нові мутанти» ви знайдете в нашій афіші. Його українська прем'єра відбудеться вже у наступний четвер, 3 вересня.

6867 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: