Дивимося фантастичний фан-трейлер «Месників» в стилі тизера «Ліги Справедливості Зака Снайдера»

26 серпня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних нас потряс перший тизер супергеройського екшену «Ліга Справедливості Зака ​​Снайдера», і оскільки «Ліга» є відповіддю DCEU на марвелівських «Месників», незабаром в мережі з'явився фан-трейлер блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» і «Месники: Завершення» в такому ж стилі. І виглядає він не менш епічно.

Фан-трейлер третіх і четвертих «Месників» від Gugga Leunnam, як і тизер режисерської версії «Ліги», розрахований на тих, хто вже дивився ці фільми, оскільки в ньому є маса спойлерних моментів, за які в минулому році вас би судили в міжгалактичному трибуналі Marvel Studios.

Наприклад, фан-трейлер показує смерть Тоні Старка (Роберт Дауні мол.) практично на самому початку; Тора (Кріс Гемсворт) з новим оком і новим молотом; Пеппер (Гвінет Пелтроу) в броні Рятівниці; Кепа (Кріс Еванс) з Мйольніром; обійми Тоні і Пітера Паркера (Том Голланд), які розкривають, що нашим героям вдалося воскресити тих, хто помер в третьому фільмі; а також епічне возз'єднання Месників в одну масштабну армію перед фінальною битвою з Таносом (Джош Бролін).

Для свого фан-трейлера Gugga Leunnam вибрав схожу колірну гамму і розширення, як у тизері «Ліги», а за кадром замість слів персонажів тут грає та сама пісня «Hallelujah» в драматичному виконанні Лоенарда Коена.

Як вам цей фан-трейлер? Діліться враженнями в коментарях.

Тим часом ви можете переглянути першу спільну пригоду наших супергероїв під назвою «Месники», яку зняв режисер Джосс Відон, в найближчому кінотеатрі. Квитки ви знайдете в нашій афіші.

5370 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: