Зірка екшену «Шан-Чі» Сіму Лю показав крутий бойовий прийом

24 серпня 2020,  21:10 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Сіму Лю, який зіграє головну роль в супергеройському фільмі від Marvel Studios «Шан-Чі і легенда десяти кілець», поділився в соцмережах відео, де він демонструє свою вражаючу бойову підготовку.

Опублікувавши це вражаюче відео в Instagram, актор написав:

Мої почуття, коли я зрозумів, що одного разу Джекі Чан і Джет Лі знялися разом в одному фільмі, але продюсери вирішили зробити головним героєм випадкового білого хлопця.

Лю має на увазі фентезі-екшен 2008 року «Заборонене царство», де легендарні Чан та Лі втілили двох могутніх персонажів, але все одно були другорядними героями по відношенню до білого хлопця з Бостона, оскільки продюсери побоялись, що без нього такі титани бойовиків про кунг-фу, як Чан та Лі, просто не впораються. До речі, в тому фільмі також знялася актриса Лю Іфей, яку у вересні можна буде побачити разом з Лі в рімейку «Мулан».

Тим часом Лю зараз знімається в супергеройському екшені «Шан-Чі і легенда десяти кілець», де він зіграє Шан-Чі, могутнього майстра бойових мистецтв. У зв'язку з пандемією коронавірусу його прем'єра була перенесена на 6 травня 2021 року.

І, як ви можете побачити нижче на фото з його соцмереж, актор прийшов в неймовірну форму заради ролі супергероя у всесвіті Marvel.

7320 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: