У режисерській версії «Ліги Справедливості» Флеш буде подорожувати у часі

24 серпня 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час панелі екшену «Ліга Справедливості Зака Снайдера» на конвенції DC FanDome режисер Зак Снайдер натякнув на новий сюжетний поворот, що включає в себе здатність Флеша подорожувати в часі.

Завдяки своїй неймовірній здібність бігти швидше за світло, супергерой Флеш з коміксів DC може обігнати навіть час, через що отримує ще одну круту здібність подорожувати назад і вперед у часі.

Подорожі в часі будуть центром його сольного фільму «Флеш», як підтвердив нещодавно режисер Андрес Мускетті, але перед цим Баррі Аллен у втіленні Езри Міллера продемонструє цю здатність в режисерській версії «Ліги Справедливості», яку готує Снайдер.

Цю деталь про сюжетну лінію Флеша режисер розкрив в суботу під час масштабної віртуальної конвенції DC FanDome, пише сайт Screen Rant:

Ви побачите, як Флеш зробить щось у цьому фільмі, що, я думаю, ви ще не бачили, що він може робити... Він є квантовим персонажем, тому ви можете побачити, що він зробить щось пов'язане з часом.

Прем'єра екшену «Ліга Справедливості Зака ​​Снайдера» очікується в 2021 році, а сольний фільм Флеша примчить на екрани кінотеатрів 3 червня 2022 року.

5022 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: