«Загін самогубців 2»: у Харлі Квінн буде новий костюм зі штанами, натхненний коміксами

23 серпня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицка

Нові промо-матеріали суперлиходійського екшену «Загін самогубців: Місія навиліт» від Warner Bros. та режисера Джеймса Ганна представили новий костюм та нову зброю незрівнянної Харлі Квінн.

У першому «Загоні самогубців» суперлиходійку Харлі Квінн у втіленні Марго Роббі одягли в міні-шорти, схожі на труси, і змусили боротися з армією поганців на шпильках, і Ганн вирішив це виправити.

Його сиквел покаже Харлі одразу в двох образах: довгій червоній сукні з фатину, в комплекті до якої йде довгий спис, та в шкіряному костюмі зі штанами і курткою, в комплекті до якого йде... базука.

Про сукню ми знаємо вже давно завдяки фотографіям зі знімального майданчика, а ось червоно-чорний костюм, прикрашений ромбиками, як у коміксах, став для всіх справжнім сюрпризом.

На початку року Харлі запалювала в своєму сольнику «Хижі пташки та фантастична Харлі Квінн», де змінила чимало нарядів, але поки так і не з'являлася на екрані в своїх коронних червоно-чорних кольорах. За винятком тих декількох секунд з Джокером з флешбеку «Загону самогубців».

Як вам новий бойовий костюм Харлі? Діліться враженнями в коментарях.

Побачити цю харизматичну суперлиходійку на великих екранах кінотеатрів в «Загоні самогубців 2» буде можливо з 5 серпня 2021 року.

7458 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: