В екшені «Загін самогубців 2» Ідріс Ельба зіграє ворога Супермена

23 серпня 2020,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті ми знаємо, якого саме суперлиходія з коміксів DC втілює Ідріс Ельба в супергеройському фільмі «Загін самогубців: Місія навиліт». Його звати Бладспорт, і він вже зустрічався з Суперменом.

У коміксах DC є три суперлиходія, які виступають під псевдонімом Бладспорт, і Ельба зіграє того, якого звуть Роберт ДюБуа.

ДюБуа був представлений в коміксі про Супермена у квітні 1987 року. У нього трапився нервовий зрив, коли він дізнався, що його брат Майкл відправився замість нього на В'єтнамську війну, звідки повернувся без чотирьох кінцівок.

Потім агент Лекса Лютора переконує нестабільного ДюБуа в тому, що його головним ворогом є Супермен, і, ставши Бладспортом, він влаштовує в Метрополісі криваву різанину, а після ранить Супермена криптонітовими кулями, отриманими від Лютора. Після чого його відправляють до психіатричної лікарні.

В рамках DC FanDome було підтверджено, що режисер Джеймс Ганн вирішив слідувати його історії з коміксів, так що суперлиходій Ельби дійсно стріляв в Супермена до подій «Загону самогубців 2». І зараз відбуває за це тюремний термін. У в'язниці на нього виходить Аманда Воллер (Віола Девіс), і так Бладспорт стає частиною Загону самогубців.

Коли був оголошений кастинг Ельби, повідомлялося, що він замінить Вілла Сміта на посаді Дедшота, але після Ганн вирішив придумати для нього окремого героя.

Супергеройський екшен «Загін самогубців: Місія навиліт», чий офіційний постер ви можете побачити нижче, вийде на екрани 5 серпня 2021 року.

7702 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: