Перше відео «Загону самогубців 2» представляє нову команду суперлиходіїв DCEU

22 серпня 2020,  23:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Декілька хвилин тому на конвенції DC FanDome був представлений перший погляд на супергеройський екшен Джеймса Ганна «Загін самогубців: Місія навиліт» у вигляді закулісного відео, яке дозволяє познайомитися з оновленою командою та розглянути їхні божевільні костюми.

Сиквел «Загону самогубців» покаже, як найзапекліші суперлиходії з коміксів DC об'єднуються в дисфункціональну команду, щоб знову врятувати світ.

На зміну Девіду Ейру на пост режисера сиквела прийшов Джеймс Ганн, який вже зняв два хітових блокбастера для Marvel «Вартові Галактики» і «Вартові Галактики 2», і у відео про зйомки він заявляє:

[«Загін самогубців: Місія навиліт»] буде відрізнятися від всіх супергеройських фільмів, які коли-небудь були створені. Це наймасштабніший фільм, який я коли-небудь знімав. І це дійсно була найвеличніша та найбільш захоплююча подорож в моєму житті.

А продюсер екшенів DCEU Пітер Сафран додає:

Цей фільм унікальний. Це жорсткий військовий фільм з 1970-х, об'єднаний з блискучими персонажами та комедією Джеймса Ганна.

Тим часом на екрані з'являються фантастичні персонажі у втіленні Марго Роббі, Ідріса Ельби, Юеля Кіннамана, Віоли Девіс, Джона Сіни, Нейтана Філліона, Майкла Рукера, Джая Кортні, Давіда Дастмалчяна, Алісі Браги, Піта Девідсона та Пітера Капальді.

Каст обіцяє, що сиквел буде наповнений шокуючими моментами, які неможливо передбачити, і попереджає, що не варто надто прив'язуватися до цих персонажів. Оскільки частина тут надовго, а частина просто для веселощів. Так званий «побічний збиток».

Так що запасайтеся терпінням, оскільки чекати залишилося ще майже рік. Прем'єра екшену «Загін самогубців: Місія навиліт» відбудеться 5 серпня 2021 року.

7011 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: