Олівія Вайлд підтвердила, що зніме супергеройський екшен про Жінку-павук

22 серпня 2020,  19:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні однією з найгучніших новин стала новина про те, що студія Sony Pictures хоче зняти ще один фільм про жінку-супергероїню, а його режисеркою стане Олівія Вайлд. І тепер ми точно знаємо, що цей проект буде про Жінку-павук.

Поки новинні сайти про кіно тільки припускали, що майбутній супергеройський проект Вайлд і Sony розповість історію становлення супергероїні Жінки-павук, режисерка вирішила все-таки натякнути публіці, що їхні припущення вірні. Як вона це зробила?

Поділившись новиною про свій фільм, заснований на коміксах Marvel, в соцмережах, Вайлд додала від себе емоджі у вигляді павучка.

У коміксах Marvel першою Жінкою-павук є Джессіка Дрю, яка була представлена ​​публіці в 1977 році. Коли вона серйозно захворює через вплив урану, її батько-вчений вводить в її організм експериментальну сироватку на основі крові опромінених павуків.

Оскільки її стан дуже поганий, батько поміщає Джессіку в спеціальну гібернаційну камеру, а коли вона прокидається, то дізнається, що її батьки мертві, й потрапляє в руки Гідри. Одного разу їй доручають вбити самого Ніка Ф'юрі, директора Щ.И.Т.а, але вона розкриває справжню сутність Гідри і переходить на сторону Щ.И.Т.а.

Поки невідомо, хто виконає роль Жінки-павук у всесвіті Sony. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися про це першими.

4923 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: