Відео дня: Джессіка Честейн записала епічний рекламний ролик текіли Двейна Джонсона

20 серпня 2020,  19:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли Двейн Джонсон відправив своїй подрузі Джессіці Честейн декілька пляшок своєї текіли Teremana і попросив записати з нею веселий ролик, він і гадки не мав, чим все це обернеться...

Джонсон вирішив передати Честейн та її сім'ї віртуальний привіт у вигляді своєї текіли, і актрисі вона дуже припала до смаку, як показує кумедне відео, записане у неї вдома в Національний день текіли (так, в США є й таке свято).

У ньому номінантка на премію «Оскар» готує текілу з лаймом і пригощає своїх близьких в басейні, яким також набридло сидіти вдома на карантині:

Я винайшла новий напій під назвою карантіні. Це як мартіні, але просто текіла в формі шота з лаймом, і він обов'язковий для всіх, з ким ви сиділи на карантині. Геніально, правда? Іноді я сама себе дивую.

І на середині відео стає ще цікавішим, коли через декілька шотів текіли весела Честейн представляє їхнього «барбоя» (не плутати з барменом, яким тут точно є актриса) і каже, що «ми любимо пити текілу з його гладких грудей».

Джонсон також поділився цим відео на своїх сторінках в соцмережах зі словами:

Великий тост з тереманою та великі ведмежі обійми моїй подрузі й духовній тварині Джессіці Честейн. Наступного літа, Честейн, я увірвися на цю вечірку зі своїм пікапом, французькими тостами і дуже вульгарними жартами.

Тепер ми мріємо про те, щоб Честейн записала рекламу для джина Раяна Рейнольдса. Оскільки такий талант не повинен простоювати.

А поки ви можете побачити актрису у кінотеатрах в новому шпигунському екшені Тейта Тейлора «Агент Єва», квитки на який ви знайдете в нашій афіші.

2818 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: