Новий фан-постер «Доктора Стренджа 2» ставить в епіцентр божевілля Локі

15 серпня 2020,  00:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники суперлиходія Локі з великим нетерпінням чекають на його повернення на великі екрани, наприклад, в екшені «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля», як пропонує його новий фан-постер.

Епічним фан-постером другого сольника про пригоди могутнього мага Доктора Стренджа (Бенедикт Камбербетч), який на цей раз об'єднає свої сили з Багряною відьмою (Елізабет Олсен), минулого тижня поділився в соцмережах діджитал-художник з ніком Psychboz.

Він вирішив зобразити Стівена і Ванду на тлі космосу, мультивсесвіту і моторошних рук, що тягнуться до них, а в епіцентр сильного енергетичного імпульсу поставити Локі (Том Гіддлстон). Оскільки той може звести з розуму кого завгодно.

Участь бога хитрості в даному проекті малоймовірно, зате через рік-два ми знову побачимо його на своїх екранах в сольному серіалі «Локі», зйомки якого перервала пандемія коронавірусу.

Також на даному фан-постері зображені Прадавня (Тільда ​​Свінтон), Мордо (Чіветель Еджіофор) та Вонг (Бенедикт Вонг), і хоча на воскресіння Прадавньої сподіватися не доводиться, Мордо і Вонг точно візьмуть участь в подіях сіквелі «Доктора Стренджа».

Українська прем'єра екшену «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» поки очікується 24 березня 2022 року, але дата може бути змінена.

2093 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: