Марк Руффало привітав Кріса Гемсворта з днем народження, поділившись закулісними фото «Месників 4»

13 серпня 2020,  18:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Марк Руффало вирішив порадувати шанувальників Кріса Гемсворта в його день народження, показавши нам нові закулісні фотографії зі зйомок їхньої останньої спільної пригоди.

У вівторок, 11 серпня, Гемсворту виповнилося 37 років, і Руффало привітав його, опублікувавши в соцмережах два епічних фото зі зйомок блокбастера «Месники: Завершення». В описі до них він сказав:

Сподіваюся ти добре проводиш свій день народження, брат! Але напевно відриваєшься не так сильно, як на другій фотографії...

На першому знімку Руффало та Гемсворт позують за лаштунками сцени похорону Тоні Старка (Роберт Дауні мол.), а на другому ми бачимо Гемсворта в костюмі товстуна Тора, яким його знайшов Халк в першій половині фільму «Месники: Завершення», коли сюжет стрибнув на 5 років вперед.

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти до галереї блокбастера режисерів Ентоні і Джо Руссо й подивитися 150 закулісних фотографій з цією парочкою та іншими членами цього дружнього каста.

Сподіваємося, що в майбутньому Халк і Тор ще возз'єднаються на великому екрані для чергової божевільного пригоди, як у фільмі «Тор: Рагнарок», але поки такі плани не підтверджені офіційно. Тим часом Гемсворт повернеться в ролі Тора в супергеройському екшені «Тор: Любов і грім», що вийде у 2022 році.

1223 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: