Алісса Мілано про свою боротьбу з COVID-19: «Я не могла дихати. Я думала, що я помираю»

12 серпня 2020,  19:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка знаменитого серіалу «Зачаровані» Алісса Мілано поділилася своєю історією про те, як вона пережила тяжку форму COVID-19, і що спочатку тести не показували наявність коронавірусу в її організмі.

Мілано захворіла на COVID-19 ще наприкінці березня, хоча тести двічі показували негативний результат. Щоб пролити світло на цю хворобу, актриса поділилася фотографією з собою, коли їй для дихання потрібен був кисневий балон, і розповіла про свої симптоми і про те, що до сих пір не відчуває себе здоровою:

Це я 2 квітня, коли хворіла вже 2 тижні. Я ніколи так тяжко не хворіла. Усе болить. Втрата відчуття запаху. Таке відчуття, що слон сидить на моїх грудях. Я не могла дихати. Їжа не затримувалася в моєму організмі. Я втратила 9 фунтів (4 кілограми) за 2 тижні. Я була збентежена. Невелика температура. І головні болі були жахливі. У мене були всі симптоми COVID-19. У кінці березня мені зробили два тести на COVID-19, але обидва були негативні. Я також зробила тест на антитіла до COVID-19 (з пальця), коли мені стало краще. Негативний. Живучи останні 4 місяці з залишковими симптомами, як запаморочення, болі в животі, непостійні місячні, прискорене серцебиття, задишка, відсутність короткочасної пам'яті і загальне нездужання, я зробила тест на антитіла (не з пальця) в лабораторії. І у мене позитивний результат на антитіла. У мене був COVID-19.

А також актриса додала, що, оскільки у неї нарешті виявили антитіла, вона пожертвує свою плазму в надії врятувати чиєсь життя:

Я просто хочу, щоб ви знали, що наша система тестів неідеальна, і ми не знаємо реальні цифри. Я також хочу, щоб ви знали, що ця хвороба - не вигадка. Я думала, що я помираю. Я відчувала себе так, ніби я помираю. Я пожертвую свою плазму в надії, що зможу врятувати чиєсь життя. Будь ласка, піклуйтеся про себе. Будь ласка, мийте руки, носіть маску і дотримуйтесь соціальної дистанції. Я нікому не побажаю почувати себе так, як почувала себе я. Будьте здорові. Люблю вас усіх (ну, крім тролів, тільки добрих людей).

У коментарях під постом Мілано підтримало багато друзів, колег і шанувальників, включаючи актрису Різ Візерспун. Вона написала:

Ох, дитинко. Мені так шкода, що ти захворіла. Але спасибі тобі за те, що просвітлюєш нас. Нам потрібно знати більше.

Раніше своєю історією боротьби з хворобою COVID-19 поділилася зірка музичної трилогії «Ідеальний голос» Анна Кемп, яка все ще страждає від залишкових симптомів, хоча тест показав, що вона вже здорова.

А в понеділок, на свій 60-й день народження, про те, що він теж захворів на COVID-19, повідомив світові актор Антоніо Бандерас.

3169 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: