Божевільне літо: дивимося український трейлер комедії «Зависнути в Палм-Спрінгз»

4 серпня 2020,  13:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього літа Енді Семберг та Крістін Міліоті запрошують вас пережити незабутні пригоди в хітовій романтичній комедії «Зависнути в Палм-Спрінгз», чий рейтинг серед кінокритиків на сайті Rotten Tomatoes становить 93%.

Кінострічка «Зависнути в Палм-Спрінгз» (або просто «Палм-Спрінгз») є режисерським дебютом Макса Барбакова і відправить вас на одне літнє весілля, де знайомляться сестра нареченої Сара і безтурботний хлопець Найлз. Цікаво, що Найлз на цьому весіллі бував мільйон разів, так як застряг в петлі часу. Як незабаром з'ясується, в цьому святковому дні бабака стирчить досить багато народу, і деяким тут навіть подобається.

Ролі Сари і Найлза виконують Міліоті та Семберг, яких ви можете знати завдяки відомим комедійним серіалам «Як я зустрів вашу маму» і «Бруклін 9-9».

Разом з ними в дні бабака застрягне також лауреат премії «Оскар» Дж.К. Сіммонс, а нареченого і наречену тут втілюють зірка серіалу «Перевертень» Тайлер Геклін та зірка «Рівердейла» Каміла Мендес.

Українська прем'єра фільму «Зависнути в Палм-Спрінгз» очікується 20 серпня. Дата може змінитися, так що стежте за новинами на Kinofilms.ua.

1380 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: