«Вбиваючи Єву»: Джоді Комер і Сандра О знову обидві номіновані на премію «Еммі»

3 серпня 2020,  21:45 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після шокуючого 3 сезону шпигунської лав-сторі з елементами трилера «Вбиваючи Єву» у актриси Джоді Комер з'явився шанс знову стати лауреаткою «Еммі».

Цього року по номінації на премію «Еммі» вдруге поспіль отримали виконавиці головних ролей хітового серіалу «Вбиваючи Єву» Джоді Комер та Сандра О. А також премія відзначила номінацією гру їх колеги Фіони Шоу.

Комер отримала свою першу «Еммі» в минулому році, подивимося, чи вдасться їй стати переможницею і в цьому, чи «Еммі» на цей раз дістанеться О, номінованій в тій же категорії Найкраща жіноча роль в драматичному серіалі.

Схожа історія трапилася в цьому сезоні і з виконавицями головних ролей серіалу «Мертвий для мене» Крістіною Епплгейт та Ліндою Карделліні, які обидві номіновані на «Еммі» в категорії Найкраща жіноча роль у комедійному серіалі.

Також серіал «Вбиваючи Єву» претендує на звання Найкращого драматичного серіалу разом з серіалами «Краще телефонуйте Солу», «Корона», «Оповідь служниці», «Мандалорець», «Спадкоємці», «Дивні дива» і «Озарк».

Повний список номінантів на премію «Еммі-2020».

2369 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: