Шарліз Терон збриває волосся заради ролі Фуріоси на епічному відео фільму «Шалений Макс»

1 серпня 2020,  23:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь повернення культового екшену «Шалений Макс: Дорога гніву» на великі екрани по всьому світу його зірка Шарліз Терон поділилася відео, на якому вона вперше збриває своє волосся, щоб зіграти імператрицю Фуріосу.

На ексклюзивному відео, записаному у актриси вдома, Терон збриває свої світлі локони і на наших очах перетворюється на Фуріосу з екшену Джорджа Міллера. І щоб цей момент був ще епічнішим, за кадром тут грає крута музика.

Терон опублікувала це відео в соцмережах учора на честь благодійного показу «Божевільного Макса» в автокінотеатрі, де вона була присутня особисто.

На показі усі глядачі зберігали соціальну дистанцію, а коли виходили зі своїх машин, то одягали маски, щоб зупинити поширення коронавірусу.

Разом з Терон привітати шанувальників (з безпечної відстані) прийшов її колега з цієї епічної пригоди Ніколас Голт, який нижче позує з актрисою на веселому селфі для Instagram.

Роль Фуріоси стала для лауреатки премії «Оскар» знаковою і перезапустила її кар'єру. З тих пір Терон стала однією з головних зірок жанру бойовик нинішнього десятиліття, знявшись ще в екшен-трилері «Атомна блондинка» та супергеройському екшені «Безсмертна гвардія», останній з яких увійшов в десятку найпопулярніших оригінальних фільмів від Netflix.

Фільм «Шалений Макс: Дорога гніву» повертається на великі екрани 6 серпня.

1841 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: