Том Круз хоче підірвати міст в Польщі заради фільму «Місія неможлива 7»

31 липня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Думаєте, що Тому Крузу вже нічим дивувати глядачів? Він збирається зруйнувати цю помилкову думку знову, причому з вибухом, на зйомках пригодницього бойовика «Місія неможлива 7».

Знімальна група фільму «Місія неможлива 7» нарешті наближається до зйомок після місяців очікування на карантині через COVID-19. І в її планах присутній масштабний трюк, який включає в себе підрив моста в Польщі. Якщо, звичайно, місцева влада та жителі це дозволять.

Польський сайт The First News повідомляє, що міст, який хоче підірвати Круз та його команда, був побудований в селі Пільховіце в 1909 році, але в 2016 році його закрили, оскільки пересуватися по ньому стало небезпечно.

Оскільки у мосту немає офіційного статусу, необхідного для того, щоб по закону вважати його пам'ятником історії, заступник міністра культури і національної спадщини Польщі Павел Левандовський виступає за те, щоб команда франшизи «Місія неможлива» знімала там свій вибуховий епізод:

Я б не зациклився на тому, що Пільховіцький міст є пам'ятником. Він стоїть в руїнах і не має цінності. Не всі старі речі є пам'ятками. В законі чітко вказано, що пам'ятник це тільки те, що має соціальну, художню або наукову цінність. У мистецтві та культурі ця цінність виявляється тільки тоді, коли існує зв'язок між культурним об'єктом і людьми. Тому, якщо об'єкт не використовується і недоступний, він не має такого значення. Тому це не пам'ятник. І тільки невелика його частина буде знищена під час зйомок.

З огляду на популярність франшизи «Місія неможлива» у всьому світі, зйомки такої вибухової сцени в Польщі на невживаному мості можуть залучити до країни туристів та, можливо, інші великі голлівудські проекти, а значить і великий прибуток в її казну. Так що позиція заступника міністра культури в цьому питанні цілком логічна і далекоглядна. Але не всі місцеві жителі з нею не згодні.

А що ви думаєте про цю ідею? Чи дозволять Крузу влаштувати там вибух? Діліться своєю думкою з цього приводу в коментарях нижче.

Прем'єра фільму «Місія неможлива 7» очікується 19 листопада 2021 року.

1146 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: