Ліам Нісон проти Джая Кортні в трейлері екшену «Чесний злодій»

31 липня 2020,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культової трилогії «Заручниця» Ліам Нісон знову нагадує нам, що не варто ставати між ним та його рідними, у вибуховому трейлері екшен-трилера «Чесний злодій».

У фільмі режисера Марка Вільямса Нісон втілює колишнього морпіха й експерта з вибухівки Тома, який перейшов на темну сторону і став грабіжником банків. Він повідомляє в трейлері, що «пограбував 12 банків в 7 штатах», але вирішує здатися ФБР і повернути всі гроші, щоб йому зменшили термін ув'язнення, після чого він почне життя з чистого аркуша зі своєю новою дівчиною Енні.

Але, на жаль, Том стикається з корумпованими агентами, які вирішують вбити його і забрати гроші собі. І вони не зупиняться ні перед чим.

Такого агента грає Джай Кортні, якого ви знаєте завдяки ролі суперлиходія Капітана Бумеранга в супергеройському екшені «Загін самогубців».

Дівчину головного героя Енні втілює зірка хітових серіалів «Анатомія пристрасті» і «13 причин чому» Кейт Волш.

Також ви можете побачити на початку трейлера легендарного Роберта Патріка, зірку фантастики «Термінатор 2» та історичного епіка «Захар Беркут».

Українська прем'єра бойовика «Чесний злодій» очікується восени, 8 жовтня. Так що чекаємо на дубльований трейлер.

Тим часом ви вже можете побачити Нісона в найближчому кінотеатрі в драматичній комедії «Зроблено в Італії». Квитки ви знайдете в нашій афіші.

1595 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: