Зірка «Хижих пташок» Джерні Смоллетт хоче знову зіграти Чорну канарку

31 липня 2020,  01:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку року актриса Джерні Смоллетт підкорила глядачів і критиків в образі крутої супергероїні з убивчим голосом Чорної канарки в екшені «Хижі пташки та фантастична Харлі Квінн», заснованому на коміксах DC. І вона сподівається, що ще повернеться в цьому образі на великий екран.

Під час віртуальної панелі «Жінки, які надираються зад», яку провів в рамках конвенції Comic-Con@Home сайт EW, Смоллет підтвердила, що із задоволенням би знову приміряла на себе образ Чорної канарки:

Не секрет, що мені дуже сподобалося грати Чорну канарку, і [для мене] було честю взяти на себе цю роль. Я точно зробила б це знову, якби з'явився такий шанс.

Фільм «Хижі пташки» показав сольну пригоду Харлі Квінн (Марго Роббі) в Ґотемі, коли після її розриву з Джокером (Джаред Лєто) на нашу божевільну суперлиходійку/антигероїню почали полювати всі головорізи міста на чолі з кримінальним босом Чорною маскою (Юен МакГрегор). Але, на щастя, на її шляху зустрілися й такі хороші люди, як Чорна канарка, Мисливиця (Мері Елізабет Вінстед) та Рене Монтойя (Розі Перес), і разом із них вийшла приголомшлива команда.

Поки невідомо, чи отримають «Хижі пташки» сиквел, але ми не втрачаємо надію.

А вже у серпні Смоллет можна буде побачити в багатосерійному науково-фантастичному горорі «Країна Лавкрафта» від Джордана Піла і Джей Джей Абрамса, який вийде на телеканалі HBO.

1379 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: