Г'ю Джекман номінований на «Еммі» за фільм «Погана освіта»

31 липня 2020,  17:55 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Роль скандального шкільного суперінтенданта в біографічній драмі «Погана освіта» принесла Г'ю Джекману номінацію на престижну американську телепремію «Еммі».

Навесні на телеканалі HBO відбулася прем'єра біографічної стрічки «Погана освіта», де Джекман підкорив критиків, і нас в тому числі, своїм перевтіленням в скандального суперінтенданта Френка Тессона, якого посадили за ґрати за розтрату шкільних коштів у величезних масштабах.

І тепер актор може отримати за свою роль премію «Еммі» («Оскар» йому не світить, оскільки це телефільм), як стало відомо на початку тижня.

Конкуренцію Джекману в даній номінації за кращу чоловічу роль у міні-серіалі або телефільмі складають Марк РуффалоЯ знаю, що це правда»), Джеремі АйронсХранителі»), Джеремі ПоупГоллівуд») і Пол МескалНормальні люди»).

У кар'єрі Джекмана це вже 5 номінація на «Еммі», але перша за роль в серіалі або телефільмі. Він уже був тричі номінований і один раз переміг за те, що був ведучим премії «Тоні», і одного разу отримав номінацію на «Еммі» за свій виступ в ролі ведучого церемонії нагородження премії «Оскар» в 2009 році.

На рахунку актора також є 3 номінації на «Золотий глобус», з яких він отримав 1 статуетку за свою гру в драматичному мюзиклі «Знедолені», та 1 номінація на «Оскар» за головну роль у тих же «Знедолених».

Повний список номінантів на премію «Еммі-2020».

Читайте також нашу рецензію на фільм «Погана освіта».

1897 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: