Серіал «Відьмак» отримає 6-серійний спін-офф «Відьмак: Криваве походження»

28 липня 2020,  18:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix вирішила зайнятися розширенням всесвіту хітового фентезі «Відьмак» і вже працює над міні-серіалом «Відьмак: Криваве походження», чиї події будуть розвиватися за 1200 років до Ґеральта.

Серіал «Відьмак: Криваве походження», який в оригіналі називається «The Witcher: Blood Origin», буде 6-серійним приквелом, чиї події будуть розвиватися за 1200 років до подій «Відьмака» у світі ельфів.

Він розповість «історію, втрачену в часі», історію походження першого відьмака, а також покаже події, які привели до об'єднання сфер, коли світи монстрів, людей та ельфів об'єдналися в одне ціле.

Проект був офіційно оголошений Netflix в понеділок, пише сайт EW.

Шоуранером приквела буде сценарист Деклан де Барра, який написав 4 серію 1 сезону «Відьмака» під назвою «Бенкети, виродки і похорон».

Тим часом шоураннер «Відьмака» Лорен Шмідт Гіссрік виступить виконавчим продюсером приквела, а автор книг циклу «Відьмак» Анджей Сапковський буде його креативним консультантом.

Прем'єра 2 сезону «Відьмака», чиї зйомки поновляться в серпні, очікується в 2021 році. Коли на екрани прибуде його 6-серійний приквел, поки невідомо.

1808 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: