«Ходячі мерці»: дивимося фрагмент фіналу 10 сезону з Гебріелом, Дерілом та Меггі

25 липня 2020,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Теж з нетерпінням чекаєте на фінальну серію 10 сезону постапокаліптичного серіалу «Ходячі мерці»? Тоді швидше дивіться її ексклюзивний фрагмент, представлений вчора в рамках віртуальної конвенції Comic-Con, де повертаються знайомі обличчя.

Фрагмент фінальної серії зі зловісною назвою «A Certain Doom» («Вірна загибель») показує наближення армії Тих, що шепочуть, вирішальна битва з якими ось-ось розпочнеться.

Поки всі готуються до оборони, Гебріел (Сет Гілліам) намагається заспокоїти переляканих дітей, розповідаючи їм історію про те, що їхня сила в єдності:

Бачите ці пальці? Дивитися особливо нема на що, правда? Але разом вони є могутньою зброєю. Як і ми. Александрія, Гіллтоп, Оушенсайд, люди Королівства та... інші. Ті, яких тут немає, але які можуть знайти для нас допомогу. Разом ми будемо битися. І таким чином ми виживемо. Разом.

Тим часом на екрані з'являються Деріл (Норман Рідус) і Керол (Мелісса Сюзанн МакБрайд), які намагаються сховатися від зомбі всередині будівлі. Юджин (Джош Макдермітт), Розіта (Крістіан Серратос) та Єзекіїль (Гарі Пейтон) продовжують свій нелегкий шлях, а Аарон (Росс Маркванд) і Олден (Каллен Маколіфф) борються із зомбі у лісі, де зустрічають воїна в масці.

У кінці фрагмента в кадрі з'являється Меггі (Лорен Коен), на чиє повернення ми так довго чекали. Вона знаходить старий лист про Тих, що шепочуть, і, судячи з її цілеспрямованого погляду, приймає важливе рішення.

Фінальна серія 10 сезону «Ходячих мерців» вийде на екрани 4 жовтня.

1753 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: