Королева ночі: Оля Полякова приміряла величезні крила на зйомках комедії «Зірки за обміном»

24 липня 2020,  22:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Яскрава діва українського шоу-бізнесу Оля Полякова постійно дивує публіку своїми неймовірними костюмами на концертах, але в майбутньому фільмі «Зірки за обміном» вона перевершить саму себе.

Творці комедії «Зірки за обміном», в якому Полякова та Дзідзьо поміняються тілами, опублікували в соцмережах нові фотографії зі зйомок, які розкривають карколомний наряд співачки.

На фото Полякова, вірніше її героїня Поля Малякова, постає в червоній вечірній сукні з паєток зі сміливим розрізом від стегна, стилізованому кокошнику з місяцем і сонцем у центрі та з величезними крилами янгола за плечима, прикрашеними дорогоцінними каменями.

Полякова не приховує, що її героїня є комічною версією її самої, і називає досвід зйомок у цьому фільмі «психотерапевтичним»:

Оля і Поля дуже схожі. Я нічого не виправляла, тому що сценарист дуже [добре] зчитав мене. І ті проблеми, які є в сім’ї Полі, вони є і в моїй. Цей сценарій є для мене ще й психотерапевтичним. Наче бачу себе збоку і хочу виправитись. А ще ж я граю рокера Хому, адже опиняюся в його тілі. Не можу сказати, що я дуже жіночна, тому це було нескладно.

Зйомки комедії «Зірки за обміном», яку знімав режисер Олексій Даруга, вже завершилися, а її прем'єра очікується наприкінці 2020 року.

1290 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: